Mijn favorieten

Verkoop

Voor de verkoop van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres!. Wij begeleiden u het gehele verkooptraject, en zullen u altijd met raad en daad bijstaan.

Iedere verkoop begint met een gratis waardebepaling. Door middel van deze “taxatie” kunnen wij u goed onderbouwd aangeven welke opbrengst u mag verwachten, en welke vraagprijs u het beste kunt hanteren. Op basis hiervan zullen wij met u een verkooptraject samenstellen.

Optimaal verkopen?
Wij vertellen u over de mogelijkheden die u heeft om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Uiteraard is het zaak om uw woning bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Dit doen wij door middel van internet presentaties(o.a. Funda.nl), vitrine presentaties, een bord in de tuin of raamposter en eventueel een advertentie in een (lokale) krant. Ook zullen wij onze database met “zoekers” informeren door middel van e-mail, brief of telefoon. Daarnaast informeren wij u over de wijze waarop de bezichtigingen plaatsvinden en geven u tips over de presentatie.

Onderhandeling en verdere begeleiding
Is een kandidaat koper geïnteresseerd, en brengt hij/zij een bod uit, dan nemen wij direct contact met u op om dit bod met u te bespreken ( ook 's avonds of in het weekend).  Wanneer het daadwerkelijk tot een verkoop komt leggen wij de gemaakte afspraken vast in een koopakte. We zorgen voor ondertekening, en houden gedurende het traject contact met u als verkoper, de kopende partij, de notaris en eventueel andere partijen (banken, bewindvoerders etc.) Op de dag van notarieel transport volgt er een eindinspectie bij uw woning, waarbij de koper de mogelijkheid heeft om de gekochte woning nog eenmaal te bezichtigen voordat hij zijn handtekening bij de notaris zet. Uiteraard zijn wij hier ook bij aanwezig!