Mijn favorieten

Actie bij Mantel & de Vries Makelaars tot einde van het jaar

Actie bij Mantel & de Vries Makelaars tot einde van het jaar
Huizenverkopers winnen makelaarskosten terug

Klanten van Mantel & de Vries profiteren vanaf 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2018 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een verkoopopdracht geeft aan deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van maximaal € 2.500 euro.

Tijdens de actie ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. Mattijs Mantel van Mantel & de Vries Makelaars:
“Onze klanten kunnen vanzelfsprekend rekenen op ons vakkundige advies en professionele presentatie van hun woning. Een mooie bijkomstigheid is dat iedere opdrachtgever er in deze periode kans op maakt dat de courtagenota verminderd zal worden met een maximumbedrag van € 2.500,-

De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar Mantel & de Vries Makelaars bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de actieperiode drie verkopers verblijd met de prijs. 

Consumenten vinden meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie.
Voor toelichting en achtergronden, bel of mail met Mattijs Mantel van Mantel & de Vries Makelaars:
0543-515 999 / info@manteldevries.nl